Hvordan få til en god historie i et manus? og hvordan få det til i en vandreforestilling på førti minutter? Det må testes og prøves ut i flere omganger.

Under Kopparfest i sommer samlet unge og gamle medlemmer seg i Kopprleden teaterlag for å lese gjennom første manusutkast sammen med forfatter Sigmund Løvåsen.

Å lese igjennom historien i manuset med karakterer i alle aldre er nyttig for videre arbeid. Det var god stemning og både latter, tårer og replikker satt løst under gjennomgangen. – Det kan hende det blir akkurat det her i historien eller noe annet, sier forfatter Sigmund Løvåsen som noterer underveis gjennom scenene. Medlemmene kom med gode innspill til forfatteren, så får vi se hva det fører til i neste utkast.

Se bilder fra gjennomgangen her:

Prosjektleder Hilde Drevsjømoen og produsent Marianne Danielsen Søgaard i Kopparleden teaterlag her sammen med manusforfatter Sigmund Løvåsen-
Prosjektleder Hilde Drevsjømoen og produsent Marianne Danielsen Søgaard i Kopparleden teaterlag, her sammen med manusforfatter Sigmund Løvåsen under gjennomgangen.

En ekstra takk til våre støttespillere Fritt ord, Innlandet fylkeskommune, Fond for lyd og bilde og Sparebankstiftelsen Hedemark i forprosjektperioden. Dere gjør at vi er godt i gang etter fremdriftsplanen i prosjektet.

Alle foto: Kopparleden teaterlag